• Facebook - Black Circle
 
KLIPNING
Vores booking her virker desværre ikke. Vi vil opfordre vores kunder til at gå  på vores facebook side og book en tid eller ring til
26742852 .
Tak for forståelse . På gensyn
HAIRSTYLING
NAILS
 
 

Special service hos

Magic Hair Design

KLIPNING / FARVNING

PERMANENT /  REFLEKSER

EXTENSION  :

HOT FUSION / TAPE / PÅSAT

VOKSBEHANDLING

ØJENBRYN & VIPPER

ANSIGTSBEHANDLING

KUNSTIGE NEGLE

PERMANENT HÅRFJERNING

PERMANENT MAKEUP

HÅROPSÆTNING BRYLLUP

Der tages forbehold for fejl og udgåede produkter og ydelser

 

 
 

Henning Nørgard, Højby

Tayebeh er yderst professionel i sit arbejde og levere altid det jeg ønsker og til en rigtig god pris. Hun tilbyder altid en kop kaffe og er rigtig rar at snakke med mens hun klipper..

Udover klipning har hun foretaget hårfjerning - igen til en god pris. Jeg vil blive kunde hos hende til mine dages ende.

Jeg ville gerne give 6 stjerner, det kan man så ikke, men så glad og stolt er jeg faktisk over at have hende.

Kunde udtalelser .....

Louise Søgaard, Model

Jeg har nu kommet hos Magic Hair Design de sidste 5 år og ikke en eneste gang har jeg været utilfreds. Tayebeh (frisøren) gør altid som kunden ønsker. Tayebeh er professionel og kan lave alt farvning og alt klip, sidecut har hun lavet hunderedvis af gange før også på mig og blev præcist som ønsket. Salonen er fuld af tilfredse og glade kunder det ses tydeligt. Så kom forbi og oplev det selv :) Alt i alt er Magic Hair Design som navnet lyder. Ren trylleri

Maibritt Eriksen, Odense

Jeg har været kunde hos Magic Hair Design i en del år nu og har kun været tilfreds. For mig er det vigtigt at når man kommer ind i en salon at man bliver modtaget ordentligt og det må jeg sige man bliver.Der er altid et vamt og dejligt smil og et kæmpe knus når man kommer. .Tayebeh har altid informeret mig om hvordan man skal behandle sit hår og anbefalet mig hendes produkter som er det bedste når man får extension i. Jeg har de gange jeg har fået sat hår på, brugt hendes produkter.

             Bestil tid hos

enten på facebook side   eller ring til os:26742852

          Magic Hair Design

 26742852

Succes! Beskeden er ankommet.

Vesterbro 34, 5000 Odense C

Vi glæder os til at se dig ...

Vær sikker på en tid

giv os et kald ...