top of page

MAGIC HAIR DESIGN

SERVICES
SPECIAL SERVICES

Tayebeh åbnede første gang dørene til Magic Hair Design i 1999.

En vision og drøm, om at dele sin passion for hår og skønhed blev til virkelighed. 

Ekspertisen er mangesidig og der tilbydes alt fra hår/klip/farve/hårforlængelser til luksuriøse og foryngende ansigtsbehandlinger samt voksbehandlinger og meget mere!

KUNDE UDTALELSER

KUNDEANMELDELSER

Henning Nørgard, Højby

Tayebeh er yderst professionel i sit arbejde og levere altid det jeg ønsker og til en rigtig god pris. Hun tilbyder altid en kop kaffe og er rigtig rar at snakke med mens hun klipper..

Udover klipning har hun foretaget hårfjerning - igen til en god pris. Jeg vil blive kunde hos hende til mine dages ende.

Jeg ville gerne give 6 stjerner, det kan man så ikke, men så glad og stolt er jeg faktisk over at have hende.

Louise Søgaard, Model

Jeg har nu kommet hos Magic Hair Design de sidste 5 år og ikke en eneste gang har jeg været utilfreds. Tayebeh (frisøren) gør altid som kunden ønsker. Tayebeh er professionel og kan lave alt farvning og alt klip, sidecut har hun lavet hunderedvis af gange før også på mig og blev præcist som ønsket. Salonen er fuld af tilfredse og glade kunder det ses tydeligt. Så kom forbi og oplev det selv :) Alt i alt er Magic Hair Design som navnet lyder. Ren trylleri

Maibritt Eriksen, Odense

Jeg har været kunde hos Magic Hair Design i en del år nu og har kun været tilfreds. For mig er det vigtigt at når man kommer ind i en salon at man bliver modtaget ordentligt og det må jeg sige man bliver.Der er altid et vamt og dejligt smil og et kæmpe knus når man kommer. .Tayebeh har altid informeret mig om hvordan man skal behandle sit hår og anbefalet mig hendes produkter som er det bedste når man får extension i. Jeg har de gange jeg har fået sat hår på, brugt hendes produkter.

CONTACT
bottom of page